Momenten om nooit te vergeten met Foto’s.

Met de app Camera leggen we heel wat unieke momenten vast. Al deze media kun je raadplegen in de app Foto’s.

In de app kun je de foto’s aanpassen. Selecteer een foto en voorzie de foto van een passende filter. Wil je meer dan kun je ook eenvoudig aanpassingen doen in verband met  ‘belichting’, ‘helderheid’, ‘verzadiging’,…

De app foto’s organiseert voor jou de foto’s op jouw device. Zo krijg je soms suggesties voor terugblikken op unieke momenten. Zelf kun je personen toewijzen aan foto’s. Je krijgt na een tijdje suggesties van foto’s waar die persoon vermoedelijk ook op staat. 

Maak zelf Albums van bijzondere momenten en deel die met de personen die jij wil. Op die manier komen foto’s van verschillende personen samen in 1 album.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *