Deel jouw recept via Clips

Verras iemand met een overheerlijk gebak en geef je geheimen prijs door het recept te delen. In de app Clips kun je een project maken dat bestaat uit verschillende kort opgenomen stukjes film die je daarna exporteert als één video. Kies de verhouding waar jij van houdt: je kan kiezen uit 16:9, 4:3 of vierkant.

Breng de verschillende stappen van jouw culinaire creatie in beeld. Door lang op de rode knop te drukken kun je live korte stukjes film maken. Je kunt ook gebruik maken van bestaande media en daar een fragment van opnemen. 

Voeg Posters toe om jouw boodschap kracht bij te zetten. Rangschik de verschillende fragmenten zodat ze het volledige proces weergeven.

Elk fragment kan je voorzien van één of meerdere lagen. Zo creëer je de juiste sfeer of beklemtoon je een feit. Met behulp van de Livetitels kan gesproken tekst ook worden weergegeven. Heb je jouw volledige project samengesteld? Voorzie het dan nog van een geschikte Soundtrack.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *