Voeg jouw dromen toe aan de realiteit.

Met Augmented Reality, kortweg AR, voeg je lagen en elementen toe aan een bestaande realiteit. Je kunt AR op verschillende manieren gebruiken. Door rond te bewegen met je iPad* (of iPhone) kun je mogelijkheden verkennen of een bepaalde context laten beleven op een interactieve manier. Gebruik bijvoorbeeld  de gratis app Meten om vooraf te bepalen of er voldoende ruimte is om een nieuw meubel te plaatsen of om de oppervlakte te bepalen van een bepaalde plaats. 

Vanuit Safari (maar ook in Berichten en Mail) heb je van op je iPad* (of iPhone) rechtstreeks toegang tot AR-ervaringen. Zo zie je onmiddellijk het product in al zijn dimensies, vooraleer je tot de aankoop overgaat.

Wil je zelf jouw AR creëeren, download danReality Composer. Je kunt er o.a. tekst en objecten toevoegen en ze in interactie laten gaan met elkaar. Heb je onvoldoende aan de bestaande bibliotheek van de app? Sleep dan vanuit Keynote vormen of geschreven tekst naar Reality Composer. 

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *